HEM
THE BOOK OF LIFE
MEDIAL VÄGLEDNING
HEALING
GRUPPTRÄFFAR
BÖCKER
OM MIG
KONTAKT
 


Tillbaka till senaste inläggen


 

   Blogg
   
 
”Att vara andra till lags...”

Idag blev det en svårare uppgift med detta ämne: "att vara andra till lags...". För mig är det en stor skillnad med att vara snäll och hjälpsam mot att vara andra till lags. Utifrån mina perspektiv är,
att vara andra till lags, när man föringar det man själv vill eller är för att bli omtyckt och passa in hos andra. Visst...sen kan man även gå emot sin egen vilja för att andra ska sluta tjata eller påverka oss. Det är också ett sätt att "vara andra till lags".
Överlämnar det ämnet med glädje till guiderna


Från guiderna:
När ni inte lyssnar på er själv och vad det är ert hjärta brinner för, går ni alltid emot er själv. Oavsett om det är ni själva eller andra som försöker påverka er i era val. Likaså gäller det när ni omformar er för att passa in på andras bekostnad. Ni väljer då att passa in i deras liv, i deras sätt att vara och för att få ett godkännande av dem. Ni gör er själv en stor mottjänst genom att acceptera andras behov. Var istället i era rätta energier, lyssna på det ni själv vill och stå stark i era val. Ingen har någonsin rätt att kräva en förändring av dig om du inte själv vill.

Om ni väljer att vara i en annan roll, en helt annan person än den ni är för att bli omtyckt och accepterad, går ni även här emot er själv. Var blev den personen av som du är?
Det som händer är att du tappar bort dig själv, ser inte din inre kapacitet och är som du tror att andra ska uppfatta dig som. Bygg istället upp dig själv och stå stark även här. Om du finner ditt sanna jag är du också sann mot dig själv och den som det är tänkt att du ska vara....dig själv
 
 
 
 
     
© Copyright Your Light 2017 - gäller alla bilder och texter enligt upphovsrättslagen.