HEM
THE BOOK OF LIFE
MEDIAL VÄGLEDNING
HEALING
GRUPPTRÄFFAR
BÖCKER
OM MIG
KONTAKT
 


Tillbaka till senaste inläggen


 

   Blogg
   
 
”Förväntningar eller förhoppningar”

Är det så stor skillnad på dessa två ord? För mig är det så.
Idag bad jag guiderna att visa oss deras syn kring detta ämne, med förhoppning om kloka ord
till oss"När du är sann mot dig själv, förväntar du dig inget av någon annan. Allt du gör är i kärlek till dig själv och till de som står dig närmast. Du har alltid ett gott syfte oavsett vad det handlar om och dömer aldrig någonsin någon annan. Du lever i dig själv i ren och sann kärlek.

Förhoppningar bygger på tillit - en tillit till att det goda kommer tillbaka, utan krav eller motsättningar på något vis. Du attraherar det du ger ut, kanske inte alltid som du haft förhoppning om, men likväl kommer det tillbaka på olika sätt. Att ha förhoppningar innebär också att du är helt utan förväntningar och utan förväntningar låter du energiflödet vara i gång. Att vara sann mot dig själv och andra gör dig också sårbar - med sårbarhet kommer både tillit och ödmjukhet, både inför dig själv och andra. Det i sin tur gör att du kan se - att utan tillit kan du inte bygga förhoppningar.

När du förlorar dig själv träder egot in och då kommer också förväntningarna. Du förväntar dig att andra ska ställa upp för dig eller ge dig något som du tycker att du kan göra anspråk på. I denna situation stoppar du själv inflödet och försvårar istället för dig själv. Saker tar längre tid eller uteblir totalt och du förstår inte varför det blev så här. Du har byggt upp en värld enligt dig själv och dina förväntningar, men världen svarar inte alltid an på det.

Om du istället har förhoppningar på att saker och ting ska ske, besparar du dig själv från att bli besviken och ledsen samt allt lidande det medför.
Gör dig därför själv en tjänst - våga ha tillit till att det goda kommer och håll flödet öppet."


Med kärlek från guiderna
 
 
 
 
     
© Copyright Your Light 2017 - gäller alla bilder och texter enligt upphovsrättslagen.