HEM
THE BOOK OF LIFE
MEDIAL VÄGLEDNING
HEALING
GRUPPTRÄFFAR
BÖCKER
OM MIG
KONTAKT
 


Tillbaka till senaste inläggen


 

   Blogg
   
 
”Ingen regel utan undantag”

Visst är det väl härligt med undantagsregler! Det tycker i alla fall jag. Att med öppna ögon se att allt inte är så inrutat som många tror. Att få upptäcka det öppna smyghålet som visar helt annat och som bara lyser med klart sken. Härligt!
Slippa vara i en fålla och göra som man alltid har gjort. Eller hur det förväntas att vi gör, är eller tänker. Att ha förväntningar på mig gör mig ganska så obstinat och bångstyrig! Ja hujeda mig!
Det är som att släppa lös Tjalle Tvärvig med dunder och brak....

Istället få vara fri i sinnet och att våga gå nya vägar - vägar som ingen annan har vandrat på. Vägar som andra inte ens ser att de finns.....galet spännande! Men också utmanade på olika sätt...man lär sig nya saker om allt och alla och framför allt om sig själv. Ibland med en riktig skräckblandad förtjusning, men ack så befriande och härligt!

Visst, det händer också att vi kan gå på nitar och få världens käftsmäll - det ska Gudarna veta, men många gånger är det värt det. Just det, så lätt att säga efteråt......en himla skillnad när man är mitt uppe i det och det viner om öronen och man undrar vad som hände! Oavsett får vi kunskap som får oss att växa på ett eller annat sätt. Livserfarenhet heter det, säger de kloka.
Eller som mina guider charmigt och käckt kallar det för - "utvecklingsprocess"Jag förstår att det både skapar och är en trygghet att göra som man alltid har gjort eller som man alltid har tänkt. Det innebär inte att det är fel, utan var och en gör som de vill och som får de att må bäst av. Absolut! Men att envist hänga kvar i tankar att man inte kan eller för att det bara ska vara så - som alltid, gör att man missar mycket i livet. Sen behöver man inte vara dumdristig och/eller bångstyrig för det. Men att våga ta nya steg kan också vara det som gör att allt faller på plats. Det som du bara drömt om......eller nya infallsvinklar och dörrar som öppnas....

Guiderna brukar ofta påminna mina klienter om att de ska göra vad de innerst inne vill och att de står stolta över sina val när dagen är kommen för avslut på Jorden. De har en önskan om att vi Inte ska behöva ångra något under resans gång, utan vara så där nöjd med att vi har gjort det bästa vi kunde! Ingen, absolut ingen dömer dig när den dagen är kommen mer än du själv.
Gör därför det bästa av vad du kan och vad du har.

Ja, det är något alla borde ta till sig - våga göra det vi innerst inne vill och drömmer om. Våga gå en annan väg än vi tänkt från början, se ur nya perspektiv, vara fria i de val vi gör och leva i sanning med oss själv. Helt enkelt stå upp för oss själv i allt och göra det bästa vi kan och är.

 
 
 
 
     
© Copyright Your Light 2017 - gäller alla bilder och texter enligt upphovsrättslagen.