HEM
THE BOOK OF LIFE
MEDIAL VÄGLEDNING
HEALING
GRUPPTRÄFFAR
BÖCKER
OM MIG
KONTAKT
 


Tillbaka till senaste inläggen


 

   Blogg
   
 
”Luftballongsfärd inför 2019”

Nu är det perfekt tid att göra en storstädning på alla plan! Och det gäller för oss alla. Jag kommer inte heller undan! Så….hur gör vi då? Fick tips från guiderna och tycker det låter som en mycket bra idé och jag gillar dessutom färgglada luftballonger. Så länge jag själv slipper åka i dem! Höjdrädd som jag är.

Tänk dig ett stort antal små färgglada luftballonger som står på en grön och härlig gräsmatta. I varje korg lägger du en del av ditt liv som det är just nu – här ingår även gammalt som du burit på. I en korg kan du lägga någon relation, i en annan korg kan du lägga dina bekymmer, i nästa korg dina rädslor och ja även önskningar…..osv. Det finns så många luftballonger så det räcker till allt. Bara lätta ditt hjärta och ditt inre…och fyll upp luftballongerna med vad du vill.

Ta sen upp en luftballong i taget. Tacka för lärdomen, släpp taget med kärlek i ditt hjärta och låt den lyfta upp mot skyn. När alla är fritt svävande i luften kan du känna hur skönt det är utan denna tyngd på dina axlar, oro eller funderingar framåt på hur det ska bli.  Var i denna lätthet så länge du vill och behöver och bara var med dig själv.När du är redo för att ta ner en luftballong igen, finns de där…..ja om du vill. Det är endast du själv som bestämmer vilka luftballonger du vill plocka ner igen och vilka du vill skicka vidare mot nya mål. En del luftballonger är tänkta att sväva vidare och inte komma tillbaka. Men det finns också några som du behöver undersöka, känna in och se vad du ska göra med dem. Det är aldrig fel att ta sig en rejäl fundering kring vad som är bäst för dig, just nu. Det finns också de luftballonger som kommer tillbaka med ännu större kärlek än tidigare…vi kanske behövde se innehållet från en annan synvinkel. Ibland är svaret väldigt enkelt när vi ser det på nytt sätt.

Så har vi då några luftballonger kvar som spricker och försvinner bort av sig själv…
.och vi behövde inte ens anstränga oss. Hur enkelt låter inte det?

Mina luftballonger är packade med kärlek och uppstigna mot skyn. Allihop. Och där kan de sväva fritt medan jag gör helt andra saker. Saknar jag dem? Nej, inte alls. Kommer jag kalla tillbaka dem? Svaret är just nu väldigt enkelt: nej. Jag ser det så här: är det meningen att någon av mina luftballonger ska komma tillbaka, då gör de det av sig själv. För visst önskar jag att några speciella luftballonger kommer tillbaka, men till dess kan de gärna få sväva i det blå.
De som ska sväva iväg mot annat mål önskar jag all lycka till!


 
 
 
 
     
© Copyright Your Light 2017 - gäller alla bilder och texter enligt upphovsrättslagen.