HEM
THE BOOK OF LIFE
MEDIAL VÄGLEDNING
HEALING
GRUPPTRÄFFAR
BÖCKER
OM MIG
KONTAKT
 


Tillbaka till senaste inläggen


 

   Blogg
   
 
”Projektrelationer”

Ett återkommande ämne har den senaste tiden dykt upp i mina tankar – nämligen ”projektrelationer”.  

Vad innebär nu detta? Jo, det handlar om att vi kan gå in i en relation och göra det till ett ”projekt”. Oftast ett ”projekt” som vi själva har avsaknad av. Jag låter guiderna förklara det mer för oss:


Foto: Birgitta Olsson (torrpastell)


”Om ni någon gång i livet har avsaknad av till exempel uppmärksamhet eller att bli sedd, möter ni genom livets gång personer som ni försöker kompensera er avsaknad på. Ni ger dem allt ni själv inte fick och gärna lite extra. Ni skapar då en ”projektrelation” – omedvetet eller medvetet tror ni, att ni själva blir läkta genom denna handling. Istället göder ni er avsaknad och resultatet blir att ni känner er lika tomma som innan. Fungerar inte den relationen träffar ni på ytterligare ett nytt ”projekt”. Ni fortsätter med samma agerande i all välmening och resultatet blir åter igen det samma – en tom känsla inombords hos er.

När ni blir medvetna om detta, stanna upp och se vari problemet ligger. Vem är det som egentligen behöver allt det där ni ger ut? Den dagen ni blir medvetna om att det är er egen avsaknad som ni försöker fylla upp, då börjar förändringen hos er. Lägg den kraften ni överöst andra med först och främst till er själv – fyll på de tomma depåerna med allt vad du är värd.
För jo, du är värd det allra bästa och bli sedd för den du är. Bejaka så mycket du kan till dig själv. Beröm dig själv, gör bra saker för dig själv och njut av att vara just du. När du ser vem du är och allt du är värd, då läks du. Du fortsätter ändå vara snäll och omhändertagande, men på ett mer sunt sätt där du ser ditt eget värde.”


Med kärlek från guiderna
 
 
 
 
     
© Copyright Your Light 2017 - gäller alla bilder och texter enligt upphovsrättslagen.