HEM
THE BOOK OF LIFE
MEDIAL VÄGLEDNING
HEALING
GRUPPTRÄFFAR
BÖCKER
OM MIG
KONTAKT
 


Tillbaka till senaste inläggen


 

   Blogg
   
 
”Serverat och klart”

Med en god kopp te och en inre harmoni sitter jag och reflekterar över alla dessa underbara möten mitt arbete ger mig. Vackra själar som öppnar sitt inre för mig och ger mig ett stort förtroende att vägleda dem framåt eller i den situation de befinner sig i just nu.
Känner så mycket tacksamhet ända in i själ och hjärta

Under dessa möten kommer ofta frågor om min mediala utveckling och som jag gärna delar med mig av. Får också frågor som:
- Birgitta, du som pratar så mycket med dina guider måste väl få allt "serverat och klart"!
- Ja, det skulle man ju kunna tro, svarar jag med ett leende. Men helt så lätt är det inte.

Självklart får jag mycket information till mig själv och som gynnar mig framåt, känner en enorm tacksamhet för det. Jag får också klara sanndrömmar, ibland som symboldrömmar där budskapet är det viktiga och ibland som klara filmer. Så långt stämmer det.Men, helt lätt har inte guiderna det med mig. Jag är en självständig person med egen vilja och framför allt - jag vill bara vara jag emellanåt och göra saker på mitt sätt. Jag vill också bara vara "vanlig" människa och upptäcka saker, testa mig fram, utvecklas genom egna fel och misstag osv.

Godtrogen som jag är (eller kanske till och med naiv ibland?) vill jag fortsätta tro att de personer jag omger mig med, är som jag har förhoppningar om att människor är - snälla, goda och framför allt - ärliga. Visst, ibland borde jag ha lyssnat på guidernas råd och mina sanndrömmar för att skona mig själv, för det gör ont många gånger när jag inser sanningen och min "naiva" bild raseras...
Men genom mina egna fel har jag också växt och lärt mig massor, både om mig själv och andra. Erfarenheter som gör att jag blir mer förstående och kan dela med mig av mina fel för att hjälpa de människor jag möter. Både privat och i mitt yrke.

Guiderna är också rätt duktiga på att berätta för mig om saker som ska hända om ca 2 år eller ännu längre fram! Hur kul är det när man som jag är en otålig själ och på ren skånska "hialös" som bara den!? Har aldrig förstått varför jag ska veta det såååå långt innan. Ja, jag vet att en av mina livsläxor är "tålamod", men kommer aldrig att gilla det ordet!
Ej heller varför jag ska behöva vänta såååå länge när det kan ske redan nu....
Ja ja, tids nog förstår jag...eller inte.

När jag själv väljer min väg
Oavsett vad guiderna säger till oss har vi alltid vår fria vilja. Vill jag inte göra som guiderna säger, går jag min egen väg. Guiderna följer då efter och det är så det ska vara, de vill vara där för oss oavsett var vi går eller hur vi väljer att göra framåt. De fogar sig efter mina val även om det är fel väg att gå. Men...det är ju inte alltid det blir så bra då. Det är bara till att erkänna det...så är det. Aldrig någonsin har jag hört från dem att: "Vad var det vi sa från början!" Det tackar jag för! Däremot har jag hört dem säga med världens tålamod: "Gör om och gör rätt".
Just det....de fick rätt igen

Då kommer vi in på ännu en fråga som också dyker upp då och då:
- Blir inte guiderna sura på oss när vi inte gör som de säger?
- Nej aldrig, svarar jag.

Skulle guiderna bli det, hade jag fått stå i skamvrån många gånger! :) Och än har jag inte hamnat där.....;) Våra guider har så mycket tålamod med oss och så mycket förståelse. Dessutom dömer de aldrig någonsin någon......hur mycket eller hur många fel vi än gör. Ja, så länge vi inte gör någon annan illa......
Visst är det gott att veta!


Allt ska vi dock inte veta
- varken jag eller någon annan. Vi är här för att lära och utveckla oss och framför allt att LEVA här och nu. Det är dessutom också så härligt med lite överraskningar emellanåt och de vill jag inte vara utan.
 
 
 
 
     
© Copyright Your Light 2017 - gäller alla bilder och texter enligt upphovsrättslagen.