HEM
THE BOOK OF LIFE
MEDIAL VÄGLEDNING
HEALING
GRUPPTRÄFFAR
BÖCKER
OM MIG
KONTAKT
 


Tillbaka till senaste inläggen


 

   Blogg
   
 
”Universum levererar - tomatsås”

Här om dagen började jag på ett nytt blogginlägg och var helt klar med vad det skulle innehålla för ämne denna gång. Efterhand som jag skrev kände jag hur stelt och präktigt det blev och började tappa lusten att fortsätta skrivandet......gick ifrån datorn och bestämde mig för att något roligare ämne eller gladare text fick det bli och sköt fram det planerade inlägget på framtiden.

Så var det dags för kvällsmat och jag bakade min bovetevåffla som är suveränt god som smörgås. Bestämde mig för att slå på stort och ta makrill i tomatsås som pålägg! Under tiden våfflan bakades tog jag fram makrillburken och ställde den på diskbänken. En tanke flög snabbt fram från ingenstans: "Tänk om den åker ur mina händer med ett splash!". Och vad tror ni händer när jag sätter fingret i ringen som finns på burkens ovansida för att dra av locket??
Just det........splash!!Har ni någon aning om hur mycket tomatsås det är i en makrillburk?
Jag vet.... tillräckligt mycket för att stänka ner HELA mig, diskbänken och golvet

Och vad vill jag nu ha sagt med detta!? Jo, tänk på vad ni tänker. En enda tanke kan bli verklighet, på både gott och ont. Ibland kan det ta tid innan vi förstår eller ser konsekvenserna av våra tankar, men vi kan också få resultat med en gång. Jag och min burk makrill är ett slående resultat av hur fort det kan gå. Universum levererar alltid det du tänker.

Ni som känner mig vet att jag är positivt lagd och brukar sällan tänka negativt. Något jag också gillar är snabba resultat. Och jag fick ju precis vad jag ville! Något roligt att skriva om och även med omedelbar effekt. Konsekvensen av det hela kan ni bara tänka er... och för att inte tänka på "doften" av tomatsås som fyllde hela hemmet!
Så tack Universum för att någon fick uppfinna tvättmedel och rengöringsmedel.


P.S
Jag kommer fortsätta äta makrill i tomatsås på kvällsmackan, men vis av "skadan" kommer jag hålla fokus på vad jag tänker.
 
 
 
 
     
© Copyright Your Light 2017 - gäller alla bilder och texter enligt upphovsrättslagen.