ENERGIRENING BIRGITTA OLSSON

Njut av ert hem - mer balans, nya energier
- utan negativa energier som "stör". En balansering av ert hem kan ge hemmet tillbaka den där "goa" känslan som vi alla eftersträvar - ett hem vi känner oss välkomna till med mer "rymd" och välmående. Ett hem som verkligen omfamnar oss och ger oss den ro vi så väl behöver i dagens stressade samhälle.

Vi kan pynta och göra fint hemma, men är inte energierna i balans, spelar det ingen roll hur mycket tid vi lägger för att göra det fint och hemtrevligt. Det är själva känslan och energin som väger tyngst.

Vad kan störa i ett hem?
Bland annat kan det finnas stagnerad energi som gör oss dränerade och trötta, negativa energier - både från oss själv och från andra runt omkring. Negativa kryss från t.ex currylinjer och atmosfäriska störningar påverkar oss också eller underliggande element som inte är i fas. Det kan också finnas oroliga själar som befinner sig på fel plats och påverkar energimässigt. Genom en energirening kan balansen återskapas och mer harmoni infinna sig.

Jag jobbar enbart via distans för att kunna hjälpa på ett effektivt sätt där fokus ligger på:
* minnen som "sitter i väggarna"
* negativa energier tas bort och även andras påverkan på våra hem
* currylinjer avstörs. Det är av stort värde för mig om du själv eller någon bekant har kunskapen om att kunna mäta/peka ut var currylinjerna går i ert hem, både innan och efter mitt arbete.
* balansering av energier och efter de 5 elementen
* rening och balansering av trädgård
* borttagning av själar

Energirening kan inte jämföras med "vanlig" husrening eftersom jag inte tar reda på vad andarna gör eller tar emot budskap från dem. Jag ser dem, hör dem och för dem vidare till rätt ställe. För mig är det inte viktigt vem det är som påverkar energimässigt, utan helt enkelt att de inte ska vara där de är.

Ett återbesök ingår om det skulle behövas efter 1:a reningen, dock senast inom 14 dagar efter mitt påbörjade arbete.

Betalning sker innan mitt arbete påbörjas. Till prislistan
OBS! Det går inte att beställa energirening till andra personer som inte har gett sin tillåtelse till det, utan endast till beställaren själv. Om du vet någon som behöver hjälp, måste de själv kontakta mig.

 

Om du behöver min hjälp med ovanstående kontaktar du mig via mail info@yourlight.se eller på mobil: 0732-68 11 58. 

Varma hälsningar

 

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år.

Energirening

 


Sagt av kunder
"Energireningen du genomförde på våra två hus var helt makalös! Jag har aldrig känt något liknande...vilket lugn! Knappt att jag vågar skriva det, men barnen har inte bråkat med varandra sedan den dagen och husen är så lugna och sköna. Jag kan varmt rekommendera dig Birgitta!" - Kristin

"Birgitta har hjälp oss vid ett antal tillfällen och rensa dålig energi och stagnation i olika boenden. Med stagnation menar jag att det går att känna en olust och tung energi som påverkar samtliga i hushållet människor som djur. När Birgitta distanshealar och rensar ut och tillför god energi så känner du en distinkt förändring. Känslan och förändringen vad gäller humör och inställning både för djur som människor är obeskrivlig, måste upplevas. Tung, sur, förpestad känsla blir som bortblåst, det blir en lätthet att andas, lättare sinne på människor som djur - måste upplevas." Detta rekommendera vi gärna - Familjen Sjöholm.

"Det första jag upplevde när jag kom in i lägenheten efter att Birgitta med sina guider hade  renat alla rum från "dom som inte skulle bo hos mig" var att  lägenheten kändes mycket större och lugnare. Luften kändes friskare, lättare att andas och kallare trots att temperaturen var densamma. 1 månad senare är lägenheten fortfarande en lugn plats där det går lätt att andas, sova, ta beslut och tanka god energi". Tack från Maria