THE GOLDEN BOOK - EN MAGISK RESA

Vad finns i din gyllene bok?
Du som klient är medskaparen och upplever allt själv. Vi leder dig till olika "stationer" i ditt ursprung där du meditativt får dina svar.

Vid varje "station" finner du pusselbitar som kan ge dig svar på vem du är - från grunden - och vad du kan använda dig av idag. Med guidernas hjälp vandrar vi bl.a mellan planeter, galaxer/stjärnsystem, kristaller, m.m. Gamla känslor/upplevelser som behöver komma upp till ytan kan också göra sig påminda - det som har legat som ett hinder för dig att gå vidare. Det som är bra förstärker vi och det negativa frigör vi under läkande samtal.

Vi vägleder dig också med hjälp av Golden Eyes fantastiska visdomskort fyllda med healing - kort som du själv väljer ut eller dras till under vårt samtal. Som avslut förankrar vi det nya - det som ger dig styrka framåt på din väg. Ditt ursprung blir kopplat till nya "dimensioner" och du har fått ihop din egen "Gyllene Bok".  

Ett samtal/möte på ca 1 tim 30 min.

 

Välkommen med din bokning

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

Visdomskort fyllda med healing - © Your Light - Birgitta Olsson


 

Sagt av kunder

"Jag är så tacksam för Golden Book-sessionen med dig Birgitta och dina ”vänner”. Nu snart 2 månader efteråt känner jag mig fortfarande mer ”rakryggad”; både fysiskt och mentalt. Jag upplever att jag verkligen har börjat stå upp för mig själv och kan säga ifrån när något känns fel, på ett helt nytt sätt som jag nog aldrig har gjort tidigare i mitt liv. (Jag har alltid varit inkännande mot andra och inte varit så bra på att lyssna på vad jag själv behöver.) Jag upplever att jag har fått mer kontakt med min intuition och att jag lyssnar mer på min kropp. Jag känner mig gladare och jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker. Golden Book är bland det bästa jag har gjort för mig själv! Tack Birgitta med vänner!" - Marika

"Birgitta,
Så rent, så klart, så sant, så äkta och så fullt av frigörelse, insikter och kärlek denna högst ovanliga resa bjöd på. Jag skulle kunna göra om den igen och igen för jag känner mig otroligt hel och lycklig med alla nya sanningar om mig själv och min resa i livet.
För mig står det klart att du är en starkt lysande stjärna på natthimlen med stor kunskap om hur allt hänger ihop. Tack till dig och dina guider!" - Lotta