RISE ´N SHINEEN "PLOCKA-HEM-KRAFT"-PROMENAD.

Står du utan kraft och energi?
Till vad eller till vem har du gett din kraft? Eller finns det någon som har "lånat" din kraft? Hur kan du fylla upp alla sprickor igen för att stå stadigt i din kraftfullhet?

Utan krav eller prestation vandrar vi till en mix av vägledning och en meditativ rundtur, där du är medskaparen och upplever mycket själv. Under din vandring plockar vi helt enkelt tillbaka din kraft och fyller på där det finns brist på energi.

Vi kan hitta tydliga mönster där du t.ex skänker bort din kraft och glömmer bort dig själv. Eller hittar vi "läckage" på vägen och undersöker dem, samt frigör dem. På så sätt kan läkning ske av det som varit och du laddar dina batterier igen.
Guiderna finns med på din vandring som ger dig trygghet och tillit till dig själv - allt för att du ska stråla och skina i din egen kraft.

Denna vandring gör också att du på egen hand kan öppna upp för egna inre svar - som kan leda dig själv framåt utifrån vad du själv känner är rätt för dig.

Ett samtal/möte på ca 1 tim 30 min.

 

Välkommen med din bokning

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

© Your Light - Birgitta Olsson


 

Sagt av kunder

"Trodde att jag hade mer koll på vad jag gav ut och att jag hade förmågan att ta emot från andra. Trots det var jag helt slut på energi. Med Birgittas och guidernas hjälp förstår jag nu var de verkliga mönstren kom ifrån. Känns så skönt och lätt inombords nu efteråt och jag lärde mig mycket om mig själv. Stort tack till er!" - Eva