THE GOLDEN BOOK - EN MAGISK RESA

Vad finns i din gyllene bok?
Du som klient är medskaparen och upplever allt själv. Vi leder dig till olika "stationer" i ditt ursprung där du meditativt får dina svar.

Vid varje "station" finner du pusselbitar som kan ge dig svar på vem du är - från grunden - och vad du kan använda dig av idag. Med guidernas hjälp vandrar vi bl.a mellan planeter, galaxer/stjärnsystem, kristaller, m.m. Gamla känslor/upplevelser som behöver komma upp till ytan kan också göra sig påminda - det som har legat som ett hinder för dig att gå vidare. Det som är bra förstärker vi och det negativa frigör vi under läkande samtal.

Vi vägleder dig också med hjälp av Golden Eyes fantastiska visdomskort fyllda med healing - kort som du själv väljer ut eller dras till under vårt samtal. Som avslut förankrar vi det nya - det som ger dig styrka framåt på din väg. Ditt ursprung blir kopplat till nya "dimensioner" och du har fått ihop din egen "Gyllene Bok".  

Ett samtal/möte på ca 1 tim 30 min.

 

Välkommen med din bokning
Klicka här för att komma till prislistan.

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

Visdomskort fyllda med healing - © Your Light - Birgitta Olsson


 

Läs mer här:
* Golden Life - privatpersoner
* Golden Life - för företagare
* Golden Eyes-möte
* The Golden Book
* Kontakt

Sagt av kunder

"Birgitta,
Så rent, så klart, så sant, så äkta och så fullt av frigörelse, insikter och kärlek denna högst ovanliga resa bjöd på. Jag skulle kunna göra om den igen och igen för jag känner mig otroligt hel och lycklig med alla nya sanningar om mig själv och min resa i livet.
För mig står det klart att du är en starkt lysande stjärna på natthimlen med stor kunskap om hur allt hänger ihop. Tack till dig och dina guider!" - Lotta

"Kan varmt rekommendera Birgittas Golden Book. Har fått hjälp att rensa bort grejer jag inte ens visste om.
Så tacksam
- Johanna