GOLDEN EYES-MÖTEPERSONLIGT MÖTE.

Är du redo?
Ett möte för dig som känner i ditt hjärta att nu är det dags att bredda dina vingar och följa ditt sanna jags längtan efter att verka fullt ut i ditt livsuppdrag.

Ett "Golden Eyes-möte" är för dig som har kommit en bra bit på din väg inom det medvetna och som nu står vid ett vägskäl. Du känner dig klar med det du verkat i innan och du bara vet själv när det är dags för ett möte - känslan är väldigt stark inombords. Jag bekräftar med vad jag känner in.

Utvecklingen går fort framåt och det är många som kommer hitta "hem" till sin egen plats i livet. Samma gäller för just dig, när du är redo. Jag förmedlar ditt nya "team" som leder dig till ny utveckling framåt, nya guider m.m.

Jag hjälper dig med den info som kommer så du får luft under dina vingar att flyga fritt och följa din väg framåt med din fria vilja. Precis som det står skrivet i "stjärnorna".

 

Välkommen till ett personligt möte på ca 1,5 timme.
OBS! Utgår 31/10.

Varma hälsningar

 

Adress
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

 

 

Sagt av kunder

"Ett stort och varmt tack för ett inspirerande Golden Life och Golden Eyesmöte! Vilken härlig mentor du är, underbar! Med en stor närvaro, värme och omtänksamhet vägledde du, förmedlade budskap samt presenterade mina guider. Jag kände mig så omhändertagen! Att få bli lyft, stärkt och att få bli sedd på djupet kändes verkligen i hjärtat. Det var väldigt värdefullt att få ta del av din rena kommunikation samt att få bekräftelser och nya insikter. Kände en stor resonans inom mig, så starkt och så befriande! Än en gång varmt tack för ett mycket fint samtal och bemötande! Lycka till med ditt fortsatta arbete! Jag önskar dig allt gott!" Varma kramar från Maria Golden Bell

"Stort och vackert kändes det. Mitt Golden Eyes-möte, som visserligen skedde per telefon men som var lika intensivt och närvarande som ett fysiskt möte. I många år har jag sökt svar. Letat mig fram efter en snårig, andlig väg. Lagt pussel där pusselbitar ibland saknats eller inte funnit sin plats. Och där ingen förebild på en kartong finns att tillgå. Man sitter där med sina bitar, vet att de hör till men något saknas för att bilden ska bli tydlig. För att man ska förstå. Så fantastiskt då att komma i kontakt med Birgitta som med sina guider (och mina) på ett underbart sätt lyckas få bilden att klarna. Med kärlek, respekt, vishet och en stor portion humor, lyckades du och guiderna inte bara få mina pusselbitar att falla på plats utan öppnade upp för så mycket mer. Jag känner den djupaste respekt och tacksamhet för det jag fått uppleva idag". - Petra Golden Seaside

"Så fort jag såg Birgittas namn förstod jag att hon var den som skulle hjälpa mig vidare med min andliga utveckling. Efter månader av vad jag tyckte var stiltje var jag redo för nästa steg. Jag behövde en knuff eller en varsam hand som ledde mig över gränsen igen. Birgittas Golden Eyes möte blev allt jag behövde och mer. Birgitta hjälpte mig över bron på ett förtroendefullt och respektfullt sätt. När 1,5 timme var slut hade jag hittat min nya identitet som Golden Unicorn. Jag rekommenderar Birgitta till alla som befinner sig på samma plats i livet som jag gör.
Tusen tack". - Anna Golden Unicorn

"Jag kan varmt rekommendera ett ”Golden Eyes” möte med Birgitta. En varm, hjärtlig och rolig stund med hennes guider och mina nyfunna vänner. Birgitta leder samtalet mellan hennes och mina guider och träffar spot on så tårarna sprutar. Många insikter kommer till mig och allt känns nytt efter samtalet. Birgitta är en fantastisk mentor som med stort hjärta och värmande ord leder mig med hela handen (och famnen) till det nya som kommer.
Tack Birgitta!" - Anna Blue Athena

"En stor Tacksamhet sköljer över mig efter ett fantastiskt Golden Eyes-möte genom Dig kloka inkännande Birgitta! Tack för att Du gjorde det möjligt att genom Dig få träffa mina M-hjälpare & "The Green Nature Human" . Pusselbitarna i mitt liv föll plötsligt på plats inom flera olika delar som jag arbetat med många år innan utan resultat. Vördnadsfullt tackar jag för att just Du Birgitta förlöste mig så att jag kan stå i min fulla gröna kraft. Ni öppnade mitt själshjärtas innersta rum och gav mig tydligt den felande länken i klara budskap så att jag nu kan verka och hjälpa medmänniskor att; rensa, öppna sina energiflöden och ta emot den läkande gröna kraften & TonVila. Tusen tack!" - Ingela FloraBella