MEDIAL VÄGLEDNINGVIA TELEFON.

Möt din egen guide - även via telefon
Har du svårt att ta ledigt eller kanske av annan anledning inte kan komma till Your Light, erbjuder jag dig nu medial vägledning via telefon. 
Gäller både dag- och kvällstid vardagar.

Innan bokning:
Alla medier jobbar på olika sätt som passar dem och därför viktigt att du vet mitt sätt att ge vägledning på och hur jag jobbar. Läs mer om hur jag gör och vilken information som kommer från mig och guiderna:
"Medial vägledning", klicka här

Bokning av telefontid:
Vi bokar en tid där jag ringer upp dig på avtalad tid. Du når mig på info@yourlight.se eller mobil: 0732-68 11 58. Var vänlig och tala in ett meddelande om jag är upptagen, tack. Jag ringer upp dig eller svarar på ditt mail så fort som möjligt 

 

Fast pris:
Max 30 min........500 kr 
Betalning ska vara inbetalt på mitt bankkonto innan vår telefonsittning. Om du väljer bankgiro kan det ta upp till 2-3 dagar innan jag ser det på kontot. Du kan också betala med Swish och då blir det synligt med en gång. Uppgifter får du vid bokning.

Varma hälsningar

 

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

 

 

Läs mer här:
* Medial vägledning
* The book of life
* Mentor/intuitiv coach
* Golden Eyes-möte
* Kontakt

 

Sagt av kunder
Vägledning via telefon
"Jag är så tacksam att ha fått kontakt med Birgitta! Hon har en unik kunskap att få kontakt med den personliga guiden på andra sidan. Min guide har gett mig både kunskap och många goda, kloka råd! Tack!" - Solweig