EGYPTISK PROMENAD- VI TAR DIG MED TILL PYRAMIDLANDET

Besök dina yttre och inre pyramider
En meditativ promenad för dig som har lätt för att meditera och kan se inre bilder eller känner saker inom dig. En promenad med en mix av vägledning och meditation, där målet är att du ska uppleva allt själv.

Vi besöker flertalet pyramider där du får kontakt med dina inre kammare/pyramider, där du också möter delar av dig själv som du kanske har stoppat undan i en liten hörna som det nu är dags att titta närmare på.

Vi tittar bland annat på vilka arv du har med dig och som skapar gamla mönstertrådar, ditt eget sätt att se på dig själv och flera andra saker som ”stoppar” dig i din utveckling, eller som gör att du inte kommer vidare. Vid varje pyramid finns också en ”sopstation” där du har möjlighet att frigöra dig från det gamla. Guiderna finns med på din vandring som ger dig trygghet och tillit till dig själv.

Vi sätter nya mål och ser med lätthet på allt som komma ska. Livet är och kommer alltid vara en berg- & dalbana och utmaningar hör till i livet för vårt växandes skull. Kan vi ta oss an dessa utmaningar på ett enklare sätt, blir resan så mycket trevligare.

Ett samtal/möte på ca 1 tim 30 min.

 

Välkommen med din bokning

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

© Your Light - Birgitta Olsson


 

Sagt av kunder

"Min Egyptiska resa
Birgitta guidar mig igenom mina olika nivåer inom mitt inre som gör att jag träffar olika personer från då/nutid till framtiden för att hitta mina knutar på nystat. Vissa knutar var tuffare att ta sig igenom medan andra otroligt glädjefyllda. En resa för att må bättre är alltid tuff att ta sig igenom pga att man måste blotta sig själv och sitt inre om än bara inför mig, guiderna o Birgitta. Sist men inte minst fylls jag med positiv energi... som för mig är ljuset och solens strålar från en genomskinlig pyramid fylld med ljus, (en helt fantastisk känsla) som jag bär med mig och kommer att ta fram när jag behöver den :)
Kan bara rekommendera den Egytiska Promenaden med Birgitta som väldigt professionellt tar mig vidare genom varje nivå och gör att man känner sig trygg hela vägen. Detta gör att jag lämnar denna resa med ett positivt inre och mycket lättare axlar..."
Tack för att du finns. - Kram Lena