MOONWALK- VI TAR DIG MED TILL mÅNEN

Följ med på din egen rymdfärd
En meditativ promenad för dig som har lätt för att meditera och kan se inre bilder eller känner saker inom dig. En promenad med en mix av vägledning och meditation, där målet är att du ska uppleva allt själv.

Med lätthet svävar vi iväg på en resa du aldrig har varit med om. Vi möts av olika sfäriska stationer och tar del av deras information som är viktig för dig. Både för att förstå mer om dig själv, fast också för att du ska få verktyg med dig på din väg framåt.

Vid ändstationen går vi på skattjakt och hittar olika "skatter" och upplevelser bland flertalet kratrar. De knyter ihop de svar du behöver framåt. I klarhet och tydlighet trillar dina svar på plats som gör att du ser saker ur ett helt nytt perspektiv, samt väcker upp nya möjligheter.

Ett samtal/möte på ca 1 tim 30 min.

 

Välkommen med din bokning

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

© Your Light - Birgitta Olsson


 

Sagt av kunder

"Det är inte varje dag man får ta en Moon Walk! Birgitta och guiderna tar mig med ut på en spännande resa både bland planeter som vill vara med och säga sitt och sen en promenad på månen och dess yta. Jag säger bara wow, vad man kan hitta i dessa kratrar. Birgitta och guiderna ger en trygg och säker vägledning och det känns lugnt och alldeles fantastiskt. Jag är så ödmjuk för de budskap som kom via månpromenaden."
Tack Birgitta och guiderna. - Anna