OM MIGMENTOR "ONLINE" BIRGITTA OLSSON

Mentor "online"
Jag har utvecklat mig, förtydligat för mig själv och suddat ut sådant som inte längre är jag, därmed också skapat nya tjänster. Mentor ”online” innebär att jag verkar fullt ut i mig själv, lär ut vad jag kan och jobbar helt ”online” – det vill säga: använder alla sinnen och med uppkoppling till Universums alla dimensioner.

Guiderna/vägledarna är och förblir för mig de absolut bästa lärarna i den vägen som är meningen att jag ska gå. Jag har gått i lära hos dem sen 1993 och utbildningen fortsätter hela tiden, utan uppehåll. Det är också dem som har pushat på mig i min medvetna utveckling och utmanat mig på olika sätt, som har gjort att jag är där jag är i dag.

Your Light skapades 2005 och är den rätta vägen för mig. Det har varit utmanande många gånger, men också så givande och utvecklande - både för min egen utveckling skull och att få vara med på andra personers utvecklingsresor.

 

Skaparglädje
Jag jobbar också som illustratör/designer som också ger mig kraft och stor glädje - att få vara kreativ och ge utlopp för min skaparlust som resulterat i alla tänkbara illustrationer, tavlor, grafisk formgivning, böcker m.m.

Nyfiken på mina alster? Titta här: Yonova - Birgitta Olsson.

 

Och där sätter jag "punkt"...

 

Varma hälsningar

 

Artiklar om Your Light:
2014 Tidningen NÄRA
2013 Skånska Dagbladet och Norra Skåne
2012 Tidningen NÄRA - Sigrid & jag
2008 Lokaltidningen Hbg