WALK IN THE PARK- EN GYLLENE PROMENAD, HELT ENKELT.

Där du befinner dig - just nu.
Utan krav eller prestation vandrar vi till en mix av vägledning och en meditativ rundtur, där du är medskaparen och upplever mycket själv.


Genom dina funderingar och frågor leder vi dig till de pusselbitar som kan ge dig svar på vad du behöver just nu. Utifrån de svaren kan du också se dina nästa steg - så långt som du behöver veta för att komma vidare.

Finns det hinder på vägen, då undersöker vi dem. Det kan vara det hinder som gör att du inte kommer vidare dit du vill, eller som sätter stopp på något annat sätt för dig. Guiderna finns med på din vandring som ger dig trygghet och tillit till dig själv.

Vårt mål är att du själv skapar kontakt med din egen guide genom denna promenad.

Denna vandring gör också att du på egen hand kan öppna upp för egna inre svar - som kan leda dig själv framåt utifrån vad du själv känner är rätt för dig.

Ett samtal/möte på ca 1 tim 30 min.

 

Välkommen med din bokning

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

© Your Light - Birgitta Olsson


 

Sagt av kunder

Videorecension "Walk in the park" - Elena Gidoff.

 

"En ”walk in the park” med Birgitta och guiderna är så spännande! Fantastiskt hur det på ett lugnt och enkelt sätt kommer fram så betydelsefulla saker om mig och mitt. Birgitta leder mig, med mjuk och trygg röst, genom parken där jag upplever att jag är omhändertagen och omfamnad. En skön vandring där så mycket läks och ändrar perspektiv. Jag är så tacksam över denna metod och Birgitta med guider". Tack - Anna

"Gick på Birgittas Walk in the Park och fick stor behållning av det. Blev ledd in i en underbar miljö av Birgitta och guiderna där vi besökte olika portar som öppnades för mej. Fick mycket information om mej själv som jag kanske visste, men inte vill erkänna för sig själv. Känslan var att man blev uppfylld…. att jag kan och jag är värd något och fortsätta i livet på en annan nivå. Väldigt skön känsla efteråt och rekommenderas verkligen.
Birgitta och guiderna är fantastiska". - Kerstin

"Jag såg så fram emot detta möte och det blev mer kraftfullt än vad jag ens hade vågat drömma om.
De tog mig några minuter för att hamna i en helt annan värld. Jag var verkligen i en park med full närvaro. Jag besökte några platser och med kraftfullheten har jag ”levlat” både som mamma, yrkeskvinna och kvinna. Allt är solklart och jag som stark kvinna - känner mig starkare än någonsin.
Rekommenderar detta till alla som behöver en boost av självkänsla, självförtroende och beslutsamhet. Jag har för första gången pratat med mina två guider och skyddsängel – kraftfullt.
Tack Birgitta, du är bäst!" - Mirja