KURSPAKETYOUR LIGHT´S KUNSKAPER FÖR JUST DIG

Vill du gå på kurs när du själv vill?

Jag har börjat samla ihop all kunskap jag har fått genom åren av mina olika guidteam. Nu är det dags att jag delar med mig av detta i form av lättlästa dokument i PDF-format.

Information som finns i de olika kurspaketen är tänkt att du ska kunna använda till dig själv, eller lära ut vidare så att andra också kan ta del av denna kunskap. Kanske du vill använda dem till eget kursmaterial eller som ett komplement till annan information som du vill dela med dig av.

Obs! Jag släpper ”copyrighten” på PDF-materialet som helt enkelt innebär att ni har rätt att använda texterna och bilderna precis som ni vill. Jag gör inget anspråk på vad ni väljer att göra med materialet i framtiden, utan gläds med er på alla sätt.

Först ut är "Småfolket med vänner" där ni får 10 sidor i PDF-format med information om olika naturväsen, kanaliserade budskap från dem, goda råd och slutligen tipsar jag om hur ni kan lära ut till andra.

Nyfiken?
Klicka på "Småfolket med vänner" så berättar jag mer, eller gå direkt till "Shop" där du beställer ditt kurspaket genom att fylla i formuläret och följer anvisningar.

Varma hälsningar

 

Kurspaket

* "Småfolket med vänner"
* Fler kommer efterhand...