GOLDEN LIFE FÖR FÖRETAGARE

Är du och ditt företag redo och villiga för förändring?
Står du i ett skede där du och ditt företag inte kommer vidare?
Eller är du kanske helt färdig med det du gör idag och redo att satsa på nya vägar?

Ibland kör vi helt enkelt fast, av olika anledningar. Vi kanske gör allt rätt i vår yrkesroll och i våra visioner, men ändå kommer vi inte vidare. Som egen företagare är det också lätt att hjälpa andra med goda råd, men svårare att se vad som finns framåt och få klarhet i det som väntar oss. Att då ha ett bollplank som ger ärliga och raka svar, kan vara till stor hjälp och det som ger dig/företaget en push framåt. Allt för att du ska lita på ditt eget ledarskap.

Och hur hittar du balansen för ett bra flöde?
För att få ut det bästa möjliga för dig och ditt företag följer vi en 3-stegsmodell enligt eget koncept.

Golden Life står för ett helhetskoncept med hållbar utveckling som mål efter den nya tidens riktlinjer och nya möjligheter.

I min roll som Mentor "Online" leder jag dig framåt i processen. Det innebär att jag är närvarande i mötet och jobbar helt ”online” – det vill säga: med uppkoppling till Universums alla dimensioner under hela vårt samtal. Jag har också förmågan att se ur ett bredare perspektiv som gör att jag kan se dina och företagets styrkor från ett helt annat håll.

 

Välkommen till ett personligt möte eller via telefon - 60 min.
Du kan boka 1 gång eller flera möten - du väljer!

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år.


 

Sagt av kunder

"Under Birgittas vägledning föll så mycket på plats inom mig, som jag har gått och burit på och grubblat över under en lång tid. Hennes positiva och självklara sätt att vägleda och meddela guidernas budskap fick min energi att lyfta och landa på "rätt plats". Efter vägledningen kändes allt självklart och mina tvivel var som bortblåsta. Jag kan verkligen rekommendera Birgitta och hennes Golden life för företagare" - Martina