GRUPPTRÄFF- I MINDRE GRUPP

Andra världar

Nu bjuder vi in till en alldeles speciell träff där vi introducerar er i flertalet sfärer och dimensioner där vi besöker tre olika världar. Kom med öppet sinne och var med på att det blir en givande eftermiddag med både skratt och lärdomar.

Information
Jag delger den kunskap jag har fått till mig om varje dimension. Under träffen kommer det också ”representanter” från de olika världarna som delar med sig av kloka ord, kunskap, glädje och vem vet – kanske någon överraskning dyker upp från dem.
Det kan eventuellt också komma specifika budskap till just dig som är med – blir det så, är det en ren bonus. Budskapen eller deras information styr jag inte över utan det som ska komma, kommer till oss alla under träffen. Vill du få egen vägledning, ber jag dig boka in en egen tid hos mig privat.

Frågor och diskussion - i den mån tid ges
Om ni har frågor och funderingar som rör det vi går igenom på träffen, finns det möjlighet att få svar på det. Dina frågor kan vara av värde för hela gruppen. Allt kan och ska vi inte veta, men vi besvarar så mycket det går. Mina guideteam är med under hela träffen.

Paus
Vi tar en kort paus och bjuder på frukt och dricka.

När?
* Lördag 18 sep kl. 13.00 - ca 17.00, fullt.
Sista träffen i Rydebäck! Eventuellt kommer jag köra vidare via distans med dessa gruppträffar eller så kommer något nytt.

Var? I Rydebäck. Mer info får du vid anmälan.

Pris: 800 kr
Betalningsinfo kommer via bekräftelse av din anmälan.
Max 4 st pers/grupp. Tag med penna och papper/block för egna anteckningar.
Åldersgräns: 18 år.

Anmälan:
OBS! Bokning endast via E-post till info@yourlight.se
I ämnet skriver du ”Gruppträff” och i din anmälan ska det finnas med namn och telefonnummer. Invänta sen svar från mig med bekräftelse, tack.


Varmt välkomna
Birgitta

Mobil: 0732-68 11 58
info@yourlight.se
..........................................................................................................................
Godkänd för F-skatt och är momsregistrerad.

Sagt av deltagarna

"Så tacksam att jag anmälde mig till den här dagen. Kan varmt rekommendera Birgitta med sin otroliga förmåga att sprida kunskap och kärleksfulla budskap från allt som finns omkring oss, smått som stort. Att få så stark igenkännande, med de guider som delar med sig av djup kunskap genom henne, att få insikter vad man behöver, innerligt tacksam för alla möten"  

"En magiskt tidlös eftermiddag hos Birgitta där både småfolk, forna kungar, från alla världar uppe och nere kom till oss med visdom. Tacksam för att fått ta del av all kunskap!"  

"Detta evenemang var ovanligt heltäckande för oss andliga sökare med inblickar i flera världar. Vi fick mycket intressant information, både generell och personlig. Birgittas kontakt med guiderna är klockren och det är inga tvivel om vad budskapen betyder".  

"Så innerligt tacksam över den här gruppträffen, att få uppleva den förmåga Birgitta har att bjuda in och kommunicera med de olika världarna. De varma innerliga budskap som kom och den energi som omslöt oss alla. Har en stor tillit och kärlek till allt Birgitta förmedlar"